elokuu 2, 2017

Alleduuri

Alleduuri on erityisruokavalioihin erikoistunut kahvila, jossa ei säilytetä eikä tuotteiden valmistamiseen käytetä maitoa, kananmunaa, vehnää, ruista, ohraa, pähkinöitä eikä kalaa. Puhdaskauraa käytämme rajoitetusti. Kaikki tuotteemme ovat luonnollisesti gluteenittomia, eivätkä sisällä vehnätärkkelystä. Tuotteita valmistaessamme pyrimme käyttämään mahdollisimman puhtaita raaka- aineita.

Keliakialiitto on myöntänyt Alleduurille Gluteenittoman palvelun merkin 15.12.2017. Alleduuri on kuudes merkin saanut Suomessa!

Kaikista tuotteistamme, sekä omassa keittiössä valmistetuista että muiden valmistajien tekemistä tuotteista, on nähtävissä tuoteseloste tuotteen valmistamiseen käytetyistä aineista.

Tuotteet sopivat useimmille ruoka-aineallergisille, keliaakikoille ja monet tuotteista myös vegaaneille. Tavallista ruokavaliota noudattavillekin tuotteet maistuvat!

Alleduurin valikoimaan kuuluvat omassa valmistuskeittiössä tehdyt erilaiset makeat ja suolaiset tuoreet tuotteet sekä muiden, tarkoin valittujen tuottajien leivät, keksit, murot, mehut, hillot ja muut herkut. Meiltä löytyy myös runsas, monipuolinen ja herkullinen valikoima Dammenbergin suklaatuotteita.

Vältämme tuoksuja ja kahvilassa käytettävät pesu- ja muut puhdistusaineet ovat tuoksuttomia.

Kissat, koirat ja muut lemmikkieläimet pyydämme jättämään ovemme ulkopuolelle!

Te kaikki muut, vauvasta vaariin ja muoriin olette sisään Alleduuriin tervetulleita!